OPTJEN EKSLUSIVE PRÆMIER

Fra champagne til weekendtur

Champagne

Det er tid til at poppe champagnen! Vi byder dig velkommen til vores venneprogram med flaske bobler sendt direkte til din hoveddør. Lad os fejre at din ven er blevet en del af Female Invest, efter de har fået DIN invitation.

Gavekort 300 kr

Du fortjener lidt ekstra forkælelse, nu hvor du har fået endnu en ven til at tilmelde sig Female Invest. Derfor får du et gavekort på 300 kroner. Du vælger selv blandt en række populære brands og butikker på listen.

Streaming

Du har inviteret 3 venner til Female Invest! Det skal fejres! Derfor giver vi 4 måneder gratis medlemskab til din favorit streamingtjeneste som tak. Du kan vælge mellem mange forskellige bl.a. Spotify eller andre streamingtjenester som kan indløses via Itunes eller Google Play.

1:1 Session

Få svarene på alle dine spørgsmål til denne 1:1 session med et medlem fra Team Female Invest, som tak for din kæmpe hjælp med at få fire venner til at tilmelde sig. Vi sidder klar til at tage en snak om din økonomi, investeringer og dine drømme. Vi glæder os til at møde dig!

Female Invest Ambassador

Det er tid til at fejre din succes! Når du har fået fem venner ombord, så bliver du en Female Invest ambassadør. Du får tidlig adgang når vi lancerer nye initiativer, gratis merchandise og 1 års GRATIS medlemskab til Female Invest, som tak for din store indsats!

Evigt medlemskab

Bliv en money boss og tag din økonomi til nye højder med et evigt medlemskab til Female Invest. Du skal aldrig have pungen op af lommen og betale for alle medlemsfordelene. Dem får du kvit og frit for ALTID som tak for, at 10 af dine venner har tilmeldt sig.

Weekendtur til London

20 venner! Det må vi fejre! Gør dig klar til at gå ombord på flyet, for du skal på en weekendtur til London. Fly og hotel er på vores regning, så du kan godt begynde at glæde dig. Lad os fejre at vores community er blevet større med dine 20 venner.