<- Back

Automatisk Overførsel

En automatisk overførsel er en overførsel, der automatisk overfører et bestemt beløb fra én konto til en anden på forudbestemte tidspunkter

Updated:

Hvad er en automatisk overførsel?

En automatisk overførsel er en funktion, der tilbydes af de fleste banker, hvor penge automatisk overføres fra én bankkonto til en anden på fastsatte tidspunkter. Det kan være nyttigt til at håndtere regelmæssige betalinger som for eksempel husleje, faste regninger eller penge til en opsparingskonto.

KEY TAKEAWAYS

- En automatisk overførsel forenkler betalingsprocessen for regelmæssige betalinger.

- Det kan anvendes til en bred vifte af betalinger herunder regninger og opsparing.

- Det kan hjælpe med at undgå forsinkede eller glemte betalinger.

Hvordan fungerer en automatisk overførsel?

Du opretter en automatisk overførsel hos din bank eller i din netbank. For at oprette en automatisk overførsel skal du give en række oplysninger: Hvor meget der skal overføres? Hvilke konti overførslen skal ske mellem? Hvornår og hvor ofte skal overførslen ske? Når disse oplysninger er angivet, vil banken automatisk overføre det angivne beløb på de angivne tidspunkter. For eksempel kan du sætte en månedlig automatisk overførsel op til at betale din husleje den første dag i hver måned.

Lad os tage et eksempel

Lad os sige, du har en månedlig afbetaling på dit billån på 3000 kroner, som skal betales den 5. i hver måned. For at sikre, at du aldrig glemmer en betaling, kan du oprette en automatisk overførsel fra din lønkonto til långiverens konto. På den måde bliver beløbet automatisk trukket hver måned, og du behøver ikke være nervøs for at glemme at foretage betalingen.

Minimerer risikoen for glemte betalinger

En automatisk overførsel er et værktøj til at hjælpe med at forvalte dine økonomiske forpligtelser. Ved at automatisere regelmæssige betalinger kan du minimere risikoen for forsinkede eller glemte betalinger og på den måde undgå unødvendige gebyrer. Husk at overvåge dine konti regelmæssigt for at sikre, at alle automatisk overførsler forløber som planlagt.

We are committed to educating and empowering women to take control of their finances and to live life on their own terms.

kontakt
DOWNLOAD VORES APP